Reisadvies per land

Wat is wijs op rijs?

Wijsopreis is de app en website van rijsoverheid, waarin je alle reisadviezen per land vind. Zo geeft rijksoverheid per land een kleurcode af, om aan te geven of je er naartoe op vakantie kunt.

👉Corona-ready Boeken👈

Hoewel dit reisadvies voorheen meestal afhankelijk was van politiek. Wordt het reisadvies in 2021 vooral bepaald om basis van de corona cijfers en maatregelen.

Reisdocumenten

Ook geeft de wijsopreis app aan welke Coronatest en reisdocumenten je nodig hebt, om op vakantie te gaan.

Kaart wijsopreis.nl

Soms verschilt het reisadvies ook per regio of provincie in het land. Daarom geeft rijksoverheid ook een wijs op reis kaart af. Deze kaart geeft in één opslag een overzicht van de situatie in het land. Zo kun je in onderstaande kaart zien naar welke regio’s in Spanje je op vakantie kunt gaan.

Wijs op reis kaart spanje

Belangrijk bij het boeken van uw vakantie!

Als je via onze site hebt gecheckt of het land veilig is om op vakantie te gaan kun je gaan boeken. Wij raden aan te boeken via een betrouwbaar reisbureau: Klik hier voor een betrouwbaar reisbureau, met veel zekerheiden voor boeken in Coronatijd.

Ze zijn goed op de hoogte van alle maatregelen per land en helpen je met alles regelen omtrent documentatie en testen. Ook bieden ze een goede regeling wanneer je reis niet door kan gaan wegens het coronavirus.

Reisadvies voor Ethiopië

De Federale Democratische Republiek Ethiopië is een land in het oosten van Afrika. Het land grenst aan Somalië, Eritrea, Kenia, Soedan, Zuid-Soedan en Djibouti en heeft een oppervlakte van …
Veilig op vakantie?Bekijk aanbiedingen
+ +